Τα λιπαντικά North Sea είναι ένα ανεξάρτητο εμπορικό σήμα λιπαντικού με έδρα την Ολλανδία. Από το εργοστάσιό μας στο Λιμάνι του Ρότερνταμ, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα από τα υψηλότερα ποιοτικά ευρωπαϊκά λιπαντικά. Όλα τα προϊόντα μας είναι «MADE IN HOLLAND» και παραδίδονται σε περισσότερες από 65 χώρες παγκοσμίως. Τα λιπαντικά της Βόρειας Θάλασσας λειτουργούν από ένα πιστοποιημένο εργοστάσιο λίπανσης ISO 9001: 2015 στο λιμάνι του Ρότερνταμ. Από αυτήν την εξαιρετική τοποθεσία, αποκτούμε υψηλής ποιότητας βασικά έλαια και πρόσθετα υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Έχουμε ακόμη και τη δική μας προβλήτα που επιτρέπει σε θαλάσσια σκάφη έως και 7500 μετρικούς τόνους να αγκυροβολούν και να μας παρέχει παρθένα βασικά έλαια άριστης ποιότητας.

Το εργοστάσιο ανάμειξης περιλαμβάνει: εγκαταστάσεις κατασκευής, δεξαμενές ανάμειξης, αποθήκες, γραφεία, εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου και τεχνικό τμήμα Ε & Α. Έχουμε ό, τι χρειάζεται για να σας προσφέρουμε λιπαντικά υψηλής ποιότητας που πληρούν τα υψηλά πρότυπα των κατασκευαστών γνήσιου εξοπλισμού (OEM) Στην πραγματικότητα, πολλά από τα προϊόντα μας έχουν εγκριθεί επίσημα από διάσημους OEM όπως η Mercedes-Benz, Volkswagen, BMW, MAN, Volvo και άλλα.

Τα λιπαντικά της Βόρειας Θάλασσας αναπτύσσονται γρηγορότερα από ποτέ, επεκτείνοντάς το σε ένα δίκτυο από περισσότερες από 65 χώρες παγκοσμίως. Οι διανομείς μας είναι καθιερωμένοι, σημαντικοί παίκτες στις αντίστοιχες αγορές τους. Με την υποστήριξη της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας των λιπαντικών της Βόρειας Θάλασσας, καθώς και με εξαιρετική αναλογία τιμής / ποιότητας, πωλούν την επωνυμία μας εξαιρετικά καλά σε όλο τον κόσμο! Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε κάθε χρόνο καθώς οι διανομείς αυξάνουν τις πωλήσεις τους. Εν τω μεταξύ, οι νέες χώρες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αυξανόμενη επιτυχία των λιπαντικών της Βόρειας Θάλασσας, καθιστώντας διανομείς στην περιοχή τους.