Με την πάροδο των ετών, η Nissens έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στην έρευνα και την ανάπτυξη εξαρτημάτων συστήματος ψύξης κινητήρα και κλιματισμού για την αυτοκινητοβιομηχανία. Περισσότερα από 95 χρόνια θερμικής τεχνογνωσίας και εμπειρίας στην κατασκευή σημαίνουν ότι Η NISSENS είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες για μια ολοκληρωμένη γκάμα ανταλλακτικών υψηλής ποιότητας, ενώ ταυτόχρονα παρέχει στην αγορά τεχνικές γνώσεις στον τομέα των συστημάτων ψύξης.

Ως κορυφαίος κατασκευαστής στην αγορά των περισσότερων βασικών εξαρτημάτων θερμικού συστήματος, η Nissens προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων με κάλυψη έως και 97% των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν. Καλύπτοντας τα πάντα, από τα πιο κινήσιμα έως τα πιο σπάνια ανταλλακτικά της αγοράς για ευρωπαϊκά, ασιατικά και αμερικάνικα οχήματα, η Nissens είναι η ιδανική επιλογή για ποιότητα, γκάμα και τεχνογνωσία.

Εστιάζοντας σε πρόσθετες λειτουργίες, όπως «First Fit» και «First to Market», οι συνεργάτες μας στη δευτερογενή αγορά ανταλλακτικών (γνωστή ως aftermarket)  είναι πάντα ενημερωμένοι και συμβαδίζουν με τις τελευταίες τάσεις της αγοράς, εξασφαλίζοντας στους πελάτες τη σωστή θέση για ανάπτυξη και ανάπτυξη των αγορών τους.

Κάθε φορά που έχετε πρόβλημα με κάποιο ανταλλακτικό στο σύστημα ψύξης-θέρμανσης  και κλιματισμού, η Nissens είναι εκεί μαζί σας – συμβάλλοντας στην άνεση και την ασφάλεια του ταξιδιού σας. Ζήστε τη διαφορά. Απολαύστε τη βόλτα.

Μάθετε Περισσότερα