ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΓΝΩΣΗ. ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Η Delkol έχει εμπειρία πάνω από έξι δεκαετίες στην ανάπτυξη, κατασκευή και παράδοση μιας πλήρους σειράς εξαιρετικών λιπαντικών, λαδιών, προσθέτων, ενδιάμεσων, μοναδικών προϊόντων πετρελαίου και άλλων υγρών που είναι κατάλληλα για σχεδόν κάθε εφαρμογή αυτοκινήτου και βιομηχανίας.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΠΑΓΚΟΣΜΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

Με διεθνή παρουσία στην Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική, τα λιπαντικά της Delkol διατίθενται παγκοσμίως για οικιακή, μεταφορική, αγροτική και βιομηχανική χρήση. Η Delkol συνεργάζεται στενά με διανομείς σε Πορτογαλία, Ελλάδα, Μάλτα, Ρουμανία, Ταϊβάν, Γκάνα, Ουγκάντα, Ακτή Ελεφαντοστού, Καμερούν και άλλα

ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ. ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

Η ποιότητα των λιπαντικών και λαδιών συμμορφώνεται με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας των προδιαγραφών API και ACEA. Είμαστε ο πρώτος κατασκευαστής λιπαντικών του Ισραήλ που απονέμεται πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001, ISO 14001 και OHSAS 18001.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ. ΑΣΦΑΛΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ

Νοιαζόμαστε για τον πλανήτη μας και επενδύουμε συνεχώς στην παραγωγή βιώσιμων και περιβαλλοντικά υπεύθυνων λύσεων σε λιπαντικά και υγρά. Κερδίσαμε πολλά τοπικά βραβεία για τις προσπάθειές μας να παρέχουμε καθαρά και ασφαλή προϊόντα. Είμαστε ο πρώτος κατασκευαστής λιπαντικών του Ισραήλ που απονέμεται πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001, ISO 14001 και ISO 18001.

Μαθετε Περισσοτερα